torsdag 28 oktober 2010

lokalpatriotisk =)

För några dagar sedan klädde baronen på sig sin röda "harpsjölägret"-tröja (storlek klänning på honom), sina röda stövlar och en mössa. Sedan tog han på sig sin ryggsäck och knäppte omsorgsfullt spännet som går över magen och sa : "Baronen åka hem! Hej då!"
När mamman då protesterade lite och påstod (HUR hon nu kunde påstå så dumt) att Baronen faktiskt var hemma säger Baronen resolut: "Näää, Baronen åka hem, momo!"

Han har kanske inte riktigt landat här ännu? =)


I helgen råkade Mamman äta en dålig prinskorv och spenderade därav det mesta av fredagsnatten och lördagsmorgonen på toaletten. 
Pappan som var hemma var tyvärr tvungen att lämna den urvridna modern med det två illbattingarna en stund under lördagen för att uträtta några ärenden i den stora staden.
Som plåster på såren kom Pappan hem med energidryck, cola och *tadaaam*...en dammsugare till Mamman. Japp, sån är han, omtänksam och,..hmmm, renlig? (jo renlig är han verkligen, vilket uppskattas)
Den finfina dammsugaren är av märket menuett, är röd och påslös! Super! Det största minuset är dock att den låter som en hel industridammsugare. Öronproppar och kåpor bör nyttjas när den är igång! Men rent blev det iaf på söndagen när mamman äntligen var kry och ville prova sin fina present. ;)



Inga kommentarer: