söndag 17 oktober 2010

3-årskalas

Ja, nu är de inskolade och färdiga för dagis på riktigt. Blir trevligt för dem att få lite stimulans. Mamman är helt enkelt inte så stimulerande =)

Bambam föll för några dagar sedan baklänges ner från sin matstol och mamman slängde sig så fort hon kunde runt stolen för att rädda honom...det gick sådär. Bambam slog sig bara lite, Mamman däremot ramlade omkull och när hon skulle ta emot sig så vek sig armen och Mamman ramlade och slog kinden i ett stolsben.
Som om det inte vore nog så råkade mamman krocka med pappans armbåge en natt mitt i ett sjysst sov...så nu har hon en liten (men dock en) blåning på näsan, och en blåning på kinden. slagskämpe!

I helgen har det varit kalas. Baronen fyllde 3 år! Japp så länge har det gått sen Mamman gick omkring och kände sig som en elefant, inte pga vikten eller den långa snabeln hon hade fått *i*....utan för att elefanter är gravida i typ 2år och ALLA som gått över det "beräknade" datumet vet hur det känns som att man Alltid kommer att vara gravid.
Nu blev det ju inte så...tack och lov!

Tårta blev det iaf =)


Av nån konstig anledning verkar bilden ligga åt fel håll men...ja, ni får hålla till godo=)

Idag har jag varit barnvakt. Från tidig morgon till nästan kvällen. En liten flicka som är en månad äldre än Bambam, så söt =)
Hon Bambam är så lugna, och bara nöjda hela tiden så länge man ger dem mat och lite kramar. Vi har iaf haft jätteskoj och jag tror att Baronen är lite kär =)
När vi skulle sova lite så började Baronen busa runt och när jag sa åt honom att lugna sig så klappade han Sessan på kinden och gav henne en puss...har varit MÅNGA "kodak-moments" idag. men de hinner ju gå över innan man fått fram en kamera o satt igång den.

Inga kommentarer: